Toate imaginile si textele care apar în acest blog, daca nu s-a specificat altfel, sunt proprietatea mea exclusiva si sunt protejate în conformitate cu Legea 8/1996 din România şi de legislatia internationala. Imaginile si/sau textele nu pot fi reproduse, copiate, transmise, publicate sau modificate, integral sau partial si pe orice suport, fara permisiunea mea scrisa. © Blogul lui Catalina

miercuri, 17 ianuarie 2018

Dorada cu fasole alba si ghiveci de legume

Iata o reteta delicioasa si rapida.
Am folosit un rest de fasole alba fiarta si un borcan de  ghiveci de legume facut aceasta vara pentru iarna.
O reteta improvizata si delicioasa.

Ingrediente:
1 dorada
1 ceapa
2 catei de usturoi
1 borcan de ghiveci de legume 400 g- reteta aici
200 g de fasole alba fiarta
2 linguri ulei
paprika afumata
sare, piper
1 mana de caise uscate


Mod de preparare:



Curatati si tocati marunt ceapa si usturoiul.
Condimentati pestele: sare, piper, paprika
Incalziti uleiul intr-o tigaie mare care merge la cuptor si colorati dorada pe ambele parti.
O scoateti si rezervati.
In aceeeasi tigaie prajiti ceapa si usturoiul adaugati fasolea alba , caisele taiate in 2, ghiveciul de legume si 10 cl de apa fiarta. Amestecati , aduceti la fierbere si puneti dorrada deasupra.
Gatti 5 minutute si intoarceti dorada.
Lasati inca 5 minute, presarati peste ea un pic de paprika si dati la cuptor la 200°C timp de 15-20 de minute. Asaugati apa fiarta daca trebuie.

Am servit-o ci mamaliga, un plat complet si delicios.
Pofta Buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

The moneytizer

The moneytizer

Retete din lumea intreaga

The moneytizer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...