Toate imaginile si textele care apar în acest blog, daca nu s-a specificat altfel, sunt proprietatea mea exclusiva si sunt protejate în conformitate cu Legea 8/1996 din România şi de legislatia internationala. Imaginile si/sau textele nu pot fi reproduse, copiate, transmise, publicate sau modificate, integral sau partial si pe orice suport, fara permisiunea mea scrisa. © Blogul lui Catalina

joi, 11 ianuarie 2018

Foi de brick cu ton

Un antreu delicios si crocant rapid de facut.
Ingrediente:
8-10 foi de brick
1 conserva de ton natur 265 g
1 morcov
1 ceapa salota
180 g ricotta
1 ou
patrunjel
sare, piper, paprika 
10 rosii cherry
30 g parmezan ras
20 g de unt topit

Mod de preparare:

Curatati si dati morcovul pe razatoare.
Curatati si tocati marunt ceapa.
Scurgeti tonul.
Amestecati branza ricotta cu tonul, morcovul si ceapa salota.
Adaugati patrunjel tocat, sare , piper si paprika (dupa gustul dvs). Amestecati bine.
Taiati foile de brick in 2.
Puneti umplutura la un capat, deasupra o rosie cherry taiata in 2 si presarati un pic de parmezan.
Pliati- faceti 2 tururi pentru a forma un triunghi. 
                   
Ungeti cu unt topit , presarati deasupra un pic de parmezan si dati la cuptor timp de 20 minute la 200°C .
Serviti-le calde cu o salata verde sau cu cruditati.



Pofta Buna!
 
imprimati print

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

The moneytizer

The moneytizer

Retete din lumea intreaga

The moneytizer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...