Crinkles = fursecuri crocante la exterior si pufoase la interior 
Ingrediente :mi-au iesit 33 de bucati
- 100 gr unt moale
- 1 ou
- sucul si coaja de la o lamaie bio
- 100 gr de zahar
- 300 gr de faina amestacata cu o lingura de praf de copt (5g)
- zahar tos si zahar pudra in 2 boluri
Mod de preparare:
In bolul robotului amestecam untul cu oul.
Adaugam sucul si coaja rasa de lamaie, apoi zaharul si zaharul vanilat si mixam pana la omogenizare completa.
Ingrediente :mi-au iesit 33 de bucati
- 100 gr unt moale
- 1 ou
- sucul si coaja de la o lamaie bio
- 100 gr de zahar
- 300 gr de faina amestacata cu o lingura de praf de copt (5g)
- zahar tos si zahar pudra in 2 boluri
Mod de preparare:
In bolul robotului amestecam untul cu oul.
Punem faina amestecata cu praful de copt. Amestecam bine.
Acoperim bolul sau punem compozitia intr-un sac de congelat si dam la frigider pentru cel putin 30 de minute.
Acoperim bolul sau punem compozitia intr-un sac de congelat si dam la frigider pentru cel putin 30 de minute.
Dupa 30 de minute....
Luam cate o lingurita din compozitie si modelam o bila pe care o vom tavali prin zaharul tos si apoi prin zaharul pudra.
Luam cate o lingurita din compozitie si modelam o bila pe care o vom tavali prin zaharul tos si apoi prin zaharul pudra.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu