Am facut o reteta simpla in functie de produsele din frigider : mascarpone, iaurt natur, zmeura productie proprie si apoi congelata.

250 g mascarpone
60 g zahar
2 iaurturi natur (2 x 125 g)
300 g zmeură congelata
7-8 biscuiti
5 linguri de cafea
cacao pudra

Mod de preparare:
Pastrati 9 zmeure frumoase pentru decorul final.
Bateti iaurtul cu crema de mascarpone si cu zaharul.
Adaugati zmeura congelata si amestecati.

Rupeti biscuitii si turnati peste ei cafeaua. Amestecati.
Instalati formele de Push Up.

Depuneti un strat de biscuiti, un strat de crema si 2-3 zmeure.
Repetati, terminati cu un strat de crema.
Decorati cu 1 zmeura si cu cacao.
Puneti capacelele, instalati formele in suport si dati la rece cel putin
2-3 ore.

Inainte de a servi PUSH si scoateti un pic de continut.

Bun desert !
![]() |
imprimez print |
Très tentant ce tiramisu et ultra gourmand comme je les aime ;)
RăspundețiȘtergerereteta garantata bucataras.ro
RăspundețiȘtergerehttp://www.bucataras.ro/retete/tiramisu-fara-oua-in-verine-push-up-80071.html