Va asigur este foarte buna si usoara de facut.

Dupa prima reteta de chiftele cu dovlecei, va propun o varianta cu ton.
Ce este bine cu aceasta reteta este c-o putem diversifica si face o multime de variante.
Le puteti coace la cuptor fara sa puneti grasime.


4 dovlecei mici
1 ceapa
2 oua
125g branza feta
1 conserva de ton natur (140 g scurs)
60 g pesmet
60 g pesmet

Se spală dovleceii (am lasat coaja) și se îndepărtează capetele.
Se curata de coaja ceapa.
Dati dovleceii si ceapa pe razatoarea cea mare, presarati cu sare mare si puneti la scurs.
Apasati cu o lingura, ca sa scoateti cat mai multa zeama.

Odată ce amestecul este omogen, formati chiftelele.
Așezați-le pe o placa acoperită cu hârtie de copt.
Se coc 20 la 25 de minute pe fiecare parte .
Pot fi servite reci ca aperitiv cu un sos pe gustul dumneavoastră sau calde cu o salata verde.

Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu