Pozele nu sunt prea reusite caci acest desert a fost mancat si apreciat foarte repede :) dar va asigur ca este delicios.


20 cl de lapte
20 cl de smantana lichida
30 g de zahar
2,5 foi de gelatina
2 pliculete de zahar vanilat
vanilie pudra
sirop de coacaze rosii sau coulis de fructe de padure
Mod de preparare :
Puneti foile de gelatina la-nmuiat in apa rece.
Intr-o oala adanca puneti la fiert laptele cu smantana, zaharurile si vanilia.
Amestecati cand ajunge la fierbere luati de pe foc si adaugati gelatina stoarsa bine.
Amestecati pana se topeste.
Varsati in verine/pahare sau in ramequins.
Lasati sa se raceasca la temperatura ambianta apoi dati la rece cel putin 3 ore.
Cand panna cotta este legata , puneti deasupra sirop de coacaze rosii sau coulis de fructe de padure.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu