Dupa reteta de Ceviche/ Creveti marinati va prezint de data aceasta o supa considerata ca felul de mancare national.
O reteta savuroasa de supa de pui cuptor acompaniata de cartof dulce, porumb si ardei.
In Panama se spune ca nu este remediu mai bun dupa o noapte de petrecere hi hi .. ca si la noi celebra ciorba de burta.
Eu am servit-o fara, este o mancare completa si delicioasa.

Cunoasteti cartoful dulce?
Cartoful dulce îşi are originile în America Centrală şi de Sud, dar astăzi este popular peste tot în lume. Cea mai bogată sursă de vitamina A, cartoful dulce ar fi fost folosit în America de Sud încă de acum 5000 de ani nu doar ca hrană, ci şi ca remediu pentru diferite boli.
Studiile realizate recent vin să întărească această ipoteză, iar specialiştii susţin că o dietă bogată în cartof dulce ar putea avea unele beneficii în contextul unor afecţiuni ca diabet, cancer, boli cardiace sau inflamatorii.
Studiile realizate recent vin să întărească această ipoteză, iar specialiştii susţin că o dietă bogată în cartof dulce ar putea avea unele beneficii în contextul unor afecţiuni ca diabet, cancer, boli cardiace sau inflamatorii.


1 pui de casa sau bio taiat in bucati (am pastrat pieptul dezosat pentru a face snitele)
1 litru de supa de pui (sau 1 Kub de pui si 1 l de apa fiarta)
1 ceapa tocata marunt

1 ardel verde
2 catei de usturoi tocati marunt (sau un catel mare)
500 g de ignama sau cartof dulce taiat un bucati potrivite
2-3 stiuleti de porumb
1/2 legatura de coriandru
1 lingurita de origan uscat

2-3 linguri ulei de masline
sare, piper
Mod de preparare:


Varsati deasupra supa, puneti concentratul de rosii, cartoful dulce taiat bucati si lasati sa fiarba timp de 30 minute la foc potrivit. Indepartati spuma si grasimea in mod regulat.
Taiati porumbul in bucati potrivite si adaugati-l la sfarsit .
Taiati porumbul in bucati potrivite si adaugati-l la sfarsit .
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu