Puteti inlocui untul cu margarina si folosi ciocolata neagra pentru a-i face de post.

Puteti mixa fulgii de ovaz daca vreti sa obtineti biscuiti foarte fini. Mie imi place sa simt fulgii de ovaz crocanti in gura. Am obtinut astfel 35 de biscuiti dar daca mixati puteti face 80-100.
150 g de zahar brun
90 g de faina
esenta vanilie
1 ou
1lingurita praf de copt
1 varf de sare
150 g de ciocolata neagra
90 g de faina
esenta vanilie
1 ou
1lingurita praf de copt
1 varf de sare
150 g de ciocolata neagra
In bolul robotului amestecati fulgii de ovăz cu zaharul, faina, praful de copt si sarea.
Incorporati apoi oul, vanilia si untul topit racit.
Amestecati bine.
Puteti pune la rece timp de 2 ore sau o noapte.
Eu i-am facut imediat :)
Incalziti cuptorul la 180 °C.
Puneti hatie de copt pe 2 placi de cuptor.Incorporati apoi oul, vanilia si untul topit racit.
Amestecati bine.
Puteti pune la rece timp de 2 ore sau o noapte.
Eu i-am facut imediat :)
Incalziti cuptorul la 180 °C.
Faceti bile din compozitie, puneti-le pe placile acoperite si apasati-le usor.
Coaceti timp de 8-10 minutes. Trebuie sa fie colorate pe margini dar sa aiba o culoare deschisa in mijloc.

Puneti-i la racit pe un gril.

Cand biscuitii s-au racit, topiti ciocolata rupta bucati la bain-marie.
Intoarceti biscuitii si ungeti-i cu ciocolata pe fund. Ii puteti uni 2 cate 2 sau lasa simplii unsi cu ciocolata.
Lasati sa se-ntareasca ciocolata inainte de a-i intoarce.
Sunt foarte buni si sanatosi. Ovazul si ciocolata va vor da multa energie :)

Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu