O fac de obicei cu un rest de legume sau de carne.
De data aceasta am deschis o conserva de calitate- o mancarica de linte cu naut si curry.
Am combinat-o cu chiftelute de casa si servit-o cu mamaliguta calda.
Iata deci o reteta improvizata.

Ingrediente: 3-4 portii

10-12 chiftelute de casa (reteta aici)
800 g apa fiarta
2 linguri bulion de rosii
1/2 kub de legume sau pasare
paprika
sare, piper
1 lingura de ulei
verdeata tocata dupa gust

Intr-o oala adanca reveniti chiftelutele in uleiul incalzit.
Presarati deasupra paprika si le colorati pe toate partile.
Adaugati conserva, apa fiarta (am pus de 2 ori volumul conservei- puneti in functie de legumele dvs) , bulionul si kub-ul de legume.

Amestecati si fierbeti la foc mic timp de 10 minute.
Verificati de sare si piper, este gata.
Presarati verdeata tocata si serviti fierbinte cu mamaliga.

Pofta Buna !

![]() |
imprimati print |
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu