Toate imaginile si textele care apar în acest blog, daca nu s-a specificat altfel, sunt proprietatea mea exclusiva si sunt protejate în conformitate cu Legea 8/1996 din România şi de legislatia internationala. Imaginile si/sau textele nu pot fi reproduse, copiate, transmise, publicate sau modificate, integral sau partial si pe orice suport, fara permisiunea mea scrisa. © Blogul lui Catalina

luni, 2 martie 2015

Rulade de vițel cu sos de rosii

Timp de preparare: 30 minuteTimp de gătire: 35 minute


Ingrediente (4 portii):

- 4 rulade de vitel (facute acasa cu carne de vitel si carne tocata sau cumparate de la măcelar)
- 1 ceapă
- 1 catel de usturoi
- 1 mic borcan cu sos de roșii ( sos facut de casă in cazul meu -vezi reteta sau roșii intregi in conserva sau 4 rosii proaspete) 
- 2 lingurite de bulion concentrat
- 1 pahar de apa calda (sau de vin alb)
- 1 lingurita de zahar (pentru a atenua aciditatea)
- ulei de măsline sau margarina
- sare, piper, ierburi

 Opțional daca vreti: vin alb, măsline,ciuperci 

Pregătirea retetei:
Incălziti uleiul intr-o tigaie profunda pe foc.
Puneți ruladele și lăsați-le sa se rumeneasca pe toate partile timp de 5 minute. 
Se pun condimentele (sare, piper).
Odată rumenite, se adauga ceapa si usturoiul in tigaie.







Când ceapa și usturoiul sunt bine rumenite, se adauga sosul de rosii, bulionul și paharul de apă.  




Se asezoneaza din nou (sare, piper, ierburi). 
Se acopera si se fierbe la foc mic timp de 30 minute. 


 10 minute înainte se scot și se taie în jumătate.

Gatiti-le inca timp de 10-15 minute în sosul de roșii.









Serviti  cu piure de cartofi (reteta aici  ) sau cu orez (reteta aici).






Poftă Bună !!!!!

Imprimez-Print

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

miauuu...........

a target="_blank" href="http://www.hostingpics.net" title="Hebergeur d'image">Hebergeur d'image
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...